Aby zrobić knyszę przygotuj:

2 opakowania bułek do Knyszy

4 pomidory

2 ogórki

3 ogórki konserwowe

papryka czerwona

kukurydza z puszki

sałata

2 cebule

czerwona cebula

4 łyżki prażonej cebulki

Warzywa starannie pokrój. Składniki do sosu wymieszaj ze sobą. Bułkę do knyszy nasmaruj sosem, następnie włóż do niej wszystkie warzywa i polej je obficie sosem.

Knysze je się przy pomocy widelca. Do knyszy pasuje lekko ostry sos.

Będzie potrzebne:

5 łyżek majonezu
5 łyżek śmietany
łyżeczka musztardy (niekoniecznie)
sól
pieprz
czosnek granulowany
koperek (niekoniecznie)

Próbowaliście kiedyś domowo robionej knyszy? Znacie dobry przepis na nią?

PODZIEL SIĘ
Poprzedni artykułPamuchy – przepis
Następny artykułRicotta – przepis

Sylwia Załuńska – absolwentka Studium Zdrowia i Urody, instruktorka rekreacji ruchowej. Fitness to jej praca i wielka pasja. Jej przepis na zdrowie to aktywny tryb życia i zdrowe odżywianie. Wegetarianka od 7 lat.

 

Nasz specjalista pisze o o sobie:

Od zawsze lubiłam sport, w ćwiczeniach fitness zakochałam się od pierwszych zajęć. Zawsze staram się być na bieżąco ze wszystkimi nowinkami dotyczącymi sprzętu na siłowni czy nowych form zajęć.

Swoją wiedzę i doświadczenie staram się jak najgorliwiej przelewać na papier i dzielić się nią ze wszystkimi zainteresowanymi.

Prowadzę zdrowy i aktywny tryb życia,  egzystuję w zgodzie z naturą.

1 KOMENTARZ

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Please enter your comment!
Please enter your name here