Potrawy   (504 porad)

Najnowsze    |    Losowe    |    Najczęściej komentowane
Leczo wegetariańskie - przepis

Leczo wegetariańskie - przepis

1     1133     Katarzyna Wyka

Leczo to pyszne danie. Można je zjeść od razu albo zapasteryzować i przechowywać przez kilka miesięcy. Zapraszam do poznania mojego przepisu! Aby przygotować leczo bez mięsa, będziesz potrzebować:

Naleśniki z tuńczykiem - przepis

Naleśniki z tuńczykiem - przepis

Katarzyna Wyka

0     402

Makaron z kurczakiem - przepis

Makaron z kurczakiem - przepis

Katarzyna Wyka

0     511

Tagiatelle z krewetkami - przepis

Tagiatelle z krewetkami - przepis

Katarzyna Wyka

0     436

Ajvar - przepis

Ajvar - przepis

Katarzyna Wyka

0     591

Chipsy z cukinii – przepis

Chipsy z cukinii – przepis

Katarzyna Wyka

0     510

Kotleciki krabowe – przepis

Kotleciki krabowe – przepis

Katarzyna Wyka

0     466

Carpaccio z cukinii – przepis

Carpaccio z cukinii – przepis

Katarzyna Wyka

0     472

Chili z indyka - przepis

Chili z indyka - przepis

Katarzyna Wyka

0     461

Fettucine ze szpinakiem i łososiem - przepis

Fettucine ze szpinakiem i łososiem - przepis

0     462       Katarzyna Wyka


Focaccia serowo-cebulowa - przepis

Focaccia serowo-cebulowa - przepis

0     480       Katarzyna Wyka


Chleb cebulowy z makiem - przepis

Chleb cebulowy z makiem - przepis

0     515       Katarzyna Wyka



Quiche ze szpinakiem i marchewką - przepis

Quiche ze szpinakiem i marchewką - przepis

0     535       Katarzyna Wyka


Zapiekanka z kurczakiem i ryżem – przepis

Zapiekanka z kurczakiem i ryżem – przepis

0     470       Katarzyna Wyka


Potrawy andrzejkowe – przepisy

Potrawy andrzejkowe – przepisy

0     663       Anita Szot


Majonez domowy – przepis

Majonez domowy – przepis

0     540       Joanna Białek


Przegrzebki – przepisy

Przegrzebki – przepisy

0     716       Joanna Białek


Indyk pieczony – przepis

Indyk pieczony – przepis

0     524       Jolanta Chabik


  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23     strona 11 z 23 

Ostatnie dyskusje


A ja się ogólnie nie znam na tej sztuce no ale na nie wszystkim trzeba się w życiu znać. Bardziej też wolę zamawiać. Najczęściej z Margaret z Wrocławia bo tam jest dla mnie najpyszniejsze jedzenie. Na szczególną pochwałę zasługuje Pieróg Margaret wybitny i idealny!
~misia / 2018-05-24 13:00:04

Smakuje na pewno super ten przepis! Gdybym tylko umiała gotować to by było dobrze, niestety jeszcze tej sztuki nie nabyłam. Ostatnio zamawiam sama jedzenie z Margaret z Wrocławia. Wyjątkowo smakuje mi Zestaw Pstrąg z pieca z masełkiem czosnkowym jest przepyszny a oprócz tego bardzo mi odpowiada Pieróg Margaret . Jedzenie serio super!
~Nikusia / 2018-05-24 12:52:32

A według mnie bardzo fajny przepis! Ja bardzo lubię gotowac i piec i robić rzeczy w kuchni, ostatnio bardzo fajne przepisy tutaj znalazłam https://www.inbook.pl/przepisy-z-klasztornej-kuchni-czyli-tradycyjne-przepisy-dla-duszy-i-ciala-kmak-kazimierz-jozefmam ochotę sobię tą książkę kupić.
~anielka / 2018-05-23 23:12:42

Powiem szczerze, że dla mnie dobre bardzo dobre jedzenie, jeśli chodzi o pierogi jest w Margaret we Wrocławiu czasami zamawiam tam Pierogi Ruskie lub pierogi z mięsem. Zawsze bardzo mi smakują!
~hulka / 2018-05-17 21:41:09

Ja ogólnie lubię jeść warzywa. nie lubię natomiast ich przygotowywać. Z resztą najlepsze jedzenie zawsze zamawiam z Margaret z Wroclawia. Tam mają pyszne żarełko. Zawsze zamawiam stamtąd do pracy wraz z koleżankami.
~anielka / 2018-05-13 19:24:26

Powiem szczerze, że fajny przepis i bardzo bym chciała kiedyś gotować potrafić to robić, niestety nie umiem. Powiem więcej ja to najczęsciej zamawiam z Margaret z Wrocławia, bardzo fajne jedzenie stamtad jest!
~szaszłyk / 2018-05-13 19:22:30