Potrawy   (504 porad)

Najnowsze    |    Losowe    |    Najczęściej komentowane
Leczo wegetariańskie - przepis

Leczo wegetariańskie - przepis

1     1133     Katarzyna Wyka

Leczo to pyszne danie. Można je zjeść od razu albo zapasteryzować i przechowywać przez kilka miesięcy. Zapraszam do poznania mojego przepisu! Aby przygotować leczo bez mięsa, będziesz potrzebować:

Cordon bleu - przepis

Cordon bleu - przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     763

Ziemniaki w waflu - przepis

Ziemniaki w waflu - przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     564

Faszerowana cebula - przepisy

Faszerowana cebula - przepisy

Agnieszka Pietnoczka

0     591

Kofta - przepis

Kofta - przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     706

Łosoś po moskiewsku - przepis

Łosoś po moskiewsku - przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     594

Butter chicken - przepis

Butter chicken - przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     594

Kurczak curry z mlekiem kokosowym - przepis

Kurczak curry z mlekiem kokosowym - przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     2022

Shoarma - przepis

Shoarma - przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     696

Krokiety wegetariańskie - przepis

Krokiety wegetariańskie - przepis

Sylwia Załuńska

0     545

Rolada z żółtego sera - przepis

Rolada z żółtego sera - przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     606

Szaszłyki wegetariańskie - przepis

Szaszłyki wegetariańskie - przepis

Sylwia Załuńska

0     598

Sushi wegetariańskie - przepis

Sushi wegetariańskie - przepis

Sylwia Załuńska

0     557

Leczo bez mięsa - przepis

Leczo bez mięsa - przepis

0     1244       Sylwia Załuńska


Pulpeciki w sosie koperkowym - przepis

Pulpeciki w sosie koperkowym - przepis

0     523       Agnieszka Pietnoczka


Sajgonki wegetariańskie - przepis

Sajgonki wegetariańskie - przepis

0     781       Sylwia Załuńska


Pulpeciki w sosie pieczarkowym - przepis

Pulpeciki w sosie pieczarkowym - przepis

0     481       Agnieszka Pietnoczka


Cannelloni wegetariańskie - przepis

Cannelloni wegetariańskie - przepis

0     559       Sylwia Załuńska


Zapiekanka francuska ziemniaczana - przepis

Zapiekanka francuska ziemniaczana - przepis

0     668       Agnieszka Pietnoczka


Tortilla wegetariańska - przepis

Tortilla wegetariańska - przepis

0     448       Sylwia Załuńska


Pierogi z soczewicą - przepis

Pierogi z soczewicą - przepis

0     608       Sylwia Załuńska


Kofta wegetariańska - przepis

Kofta wegetariańska - przepis

0     813       Sylwia Załuńska


Kotlety z kaszy manny - przepis

Kotlety z kaszy manny - przepis

0     486       Sylwia Załuńska


  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23     strona 16 z 23 

Ostatnie dyskusje


A ja się ogólnie nie znam na tej sztuce no ale na nie wszystkim trzeba się w życiu znać. Bardziej też wolę zamawiać. Najczęściej z Margaret z Wrocławia bo tam jest dla mnie najpyszniejsze jedzenie. Na szczególną pochwałę zasługuje Pieróg Margaret wybitny i idealny!
~misia / 2018-05-24 13:00:04

Smakuje na pewno super ten przepis! Gdybym tylko umiała gotować to by było dobrze, niestety jeszcze tej sztuki nie nabyłam. Ostatnio zamawiam sama jedzenie z Margaret z Wrocławia. Wyjątkowo smakuje mi Zestaw Pstrąg z pieca z masełkiem czosnkowym jest przepyszny a oprócz tego bardzo mi odpowiada Pieróg Margaret . Jedzenie serio super!
~Nikusia / 2018-05-24 12:52:32

A według mnie bardzo fajny przepis! Ja bardzo lubię gotowac i piec i robić rzeczy w kuchni, ostatnio bardzo fajne przepisy tutaj znalazłam https://www.inbook.pl/przepisy-z-klasztornej-kuchni-czyli-tradycyjne-przepisy-dla-duszy-i-ciala-kmak-kazimierz-jozefmam ochotę sobię tą książkę kupić.
~anielka / 2018-05-23 23:12:42

Powiem szczerze, że dla mnie dobre bardzo dobre jedzenie, jeśli chodzi o pierogi jest w Margaret we Wrocławiu czasami zamawiam tam Pierogi Ruskie lub pierogi z mięsem. Zawsze bardzo mi smakują!
~hulka / 2018-05-17 21:41:09

Ja ogólnie lubię jeść warzywa. nie lubię natomiast ich przygotowywać. Z resztą najlepsze jedzenie zawsze zamawiam z Margaret z Wroclawia. Tam mają pyszne żarełko. Zawsze zamawiam stamtąd do pracy wraz z koleżankami.
~anielka / 2018-05-13 19:24:26

Powiem szczerze, że fajny przepis i bardzo bym chciała kiedyś gotować potrafić to robić, niestety nie umiem. Powiem więcej ja to najczęsciej zamawiam z Margaret z Wrocławia, bardzo fajne jedzenie stamtad jest!
~szaszłyk / 2018-05-13 19:22:30