Potrawy   (504 porad)

Najnowsze    |    Losowe    |    Najczęściej komentowane
Leczo wegetariańskie - przepis

Leczo wegetariańskie - przepis

1     1152     Katarzyna Wyka

Leczo to pyszne danie. Można je zjeść od razu albo zapasteryzować i przechowywać przez kilka miesięcy. Zapraszam do poznania mojego przepisu! Aby przygotować leczo bez mięsa, będziesz potrzebować:

Pomidory faszerowane mięsem - przepisy

Pomidory faszerowane mięsem - przepisy

Agnieszka Pietnoczka

0     493

Śledzie z curry – przepisy

Śledzie z curry – przepisy

Agnieszka Pietnoczka

0     634

Sajgonki – przepisy

Sajgonki – przepisy

Agnieszka Pietnoczka

0     831

Pasztet z dzika – przepis

Pasztet z dzika – przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     499

Sarnina – przepisy

Sarnina – przepisy

Agnieszka Pietnoczka

0     724

Pasztet z sarny – przepis

Pasztet z sarny – przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     829

Farsze do pierogów - przepisy

Farsze do pierogów - przepisy

Katarzyna Wyka

0     990

Śledzie po litewsku - przepis

Śledzie po litewsku - przepis

Katarzyna Wyka

0     583

Zapiekanka makaronowa z rybą - przepis

Zapiekanka makaronowa z rybą - przepis

Katarzyna Wyka

0     477

Zapiekanka z kabanosami i fasolą - przepis

Zapiekanka z kabanosami i fasolą - przepis

Katarzyna Wyka

0     518

Pesto z bobu i bazylii - przepis

Pesto z bobu i bazylii - przepis

Katarzyna Wyka

0     454

Makaron z tuńczykiem i oliwkami - przepis

Makaron z tuńczykiem i oliwkami - przepis

0     448       Katarzyna Wyka


Sałatka ze szparagami - przepis

Sałatka ze szparagami - przepis

0     567       Katarzyna Wyka


Leczo wegetariańskie - przepis

Leczo wegetariańskie - przepis

1     1152       Katarzyna Wyka


Duszony fenkuł - przepis

Duszony fenkuł - przepis

0     796       Katarzyna Wyka


Szparagi z beszamelem - przepis

Szparagi z beszamelem - przepis

0     489       Katarzyna Wyka


Kotleciki z boczniaków z jarmużem - przepis

Kotleciki z boczniaków z jarmużem - przepis

0     567       Katarzyna Wyka


Sos z dyni do makaronu - przepis

Sos z dyni do makaronu - przepis

0     1259       Katarzyna Wyka


Patisony faszerowane mięsem - przepis

Patisony faszerowane mięsem - przepis

0     800       Katarzyna Wyka


Buchty – przepis

Buchty – przepis

0     560       Agnieszka Pietnoczka


Chleb litewski – przepis

Chleb litewski – przepis

0     921       Agnieszka Pietnoczka


  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23     strona 19 z 23 

Ostatnie dyskusje


Bardzo ciekawy przepis, chociaż muszę powiedzieć, że ja ostatnio bardzo fajne przepisy tutaj znalazłam https://www.inbook.pl/przepisy-z-klasztornej-kuchni-czyli-tradycyjne-przepisy-dla-duszy-i-ciala-kmak-kazimierz-jozef ta ksiażka jest super!
~supcio / 2018-06-14 11:10:11

Bardzo ciekawy przepis no i ciekawy pomysł, żeby gotować w domu, nie wiem czy ja bym potrafiła takie coś zrobić w domu! Jak na razie to i tak najczęściej zamawiam jedzenie z Margaret z Wrocławia, ogólnie to zawsze jest pyszne, świeże i odpowiednio doprawione.
~nicku / 2018-06-11 11:08:38

Kiedyś może coś przygotuję i się nauczę gotować z takiej kuchni, niestety w tym momencie jakoś średnio mam czas na gotowanie, ostatnio coraz częściej jednak zamawiam jedzenie, chyba najczęściej z Margaret z Wrocławia, wszystko mają takie pyszne! Jest na prawdę super, zawsze świeże, dobrze doprawione!
~wosek / 2018-06-11 11:05:44

Bardzo ciekawy przepis, zastanawiam się nad nim na imprezę, Ale z drugiej strony ciekawa jestem jak goście będą to jeść. Ostatnio zachwyciłam gości, zamówiłam catering z Margaret z Wrocławia. Wszystko było takie pyszne!
~anielka / 2018-06-11 11:01:28

A ja się ogólnie nie znam na tej sztuce no ale na nie wszystkim trzeba się w życiu znać. Bardziej też wolę zamawiać. Najczęściej z Margaret z Wrocławia bo tam jest dla mnie najpyszniejsze jedzenie. Na szczególną pochwałę zasługuje Pieróg Margaret wybitny i idealny!
~misia / 2018-05-24 13:00:04

Smakuje na pewno super ten przepis! Gdybym tylko umiała gotować to by było dobrze, niestety jeszcze tej sztuki nie nabyłam. Ostatnio zamawiam sama jedzenie z Margaret z Wrocławia. Wyjątkowo smakuje mi Zestaw Pstrąg z pieca z masełkiem czosnkowym jest przepyszny a oprócz tego bardzo mi odpowiada Pieróg Margaret . Jedzenie serio super!
~Nikusia / 2018-05-24 12:52:32