Potrawy   (504 porad)

Najnowsze    |    Losowe    |    Najczęściej komentowane
Leczo wegetariańskie - przepis

Leczo wegetariańskie - przepis

1     1092     Katarzyna Wyka

Leczo to pyszne danie. Można je zjeść od razu albo zapasteryzować i przechowywać przez kilka miesięcy. Zapraszam do poznania mojego przepisu! Aby przygotować leczo bez mięsa, będziesz potrzebować:

Łosoś – przepis

Łosoś – przepis

Jolanta Chabik

0     409

Jak gotować ryż?

Jak gotować ryż?

Jolanta Chabik

0     319

Jak gotować ziemniaki?

Jak gotować ziemniaki?

Jolanta Chabik

0     377

Jajka na twardo – przepis

Jajka na twardo – przepis

Jolanta Chabik

0     411

Jajka na miękko – przepis

Jajka na miękko – przepis

Jolanta Chabik

0     254

Makaron al dente – przepis

Makaron al dente – przepis

Jolanta Chabik

0     325

Paella z owocami morza - przepis

Paella z owocami morza - przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     373

Lane kluski - przepis

Lane kluski - przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     547

Chleb razowy - przepis

Chleb razowy - przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     348

Grecki gyros - przepis

Grecki gyros - przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     347

Wątróbka wieprzowa z cebulką - przepis

Wątróbka wieprzowa z cebulką - przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     359

Bułeczki drożdżowe - przepisy

Bułeczki drożdżowe - przepisy

Agnieszka Pietnoczka

0     427

Chleb żytni - przepis

Chleb żytni - przepis

0     319       Agnieszka Pietnoczka


Pstrąg - przepis

Pstrąg - przepis

0     325       Jolanta Chabik


Pasta z jajek - przepis

Pasta z jajek - przepis

0     268       Jolanta Chabik


Pesto - przepis

Pesto - przepis

0     319       Jolanta Chabik


Sos do spaghetti carbonara - przepis

Sos do spaghetti carbonara - przepis

0     332       Jolanta Chabik


Ciasto na pizzę - przepisy

Ciasto na pizzę - przepisy

0     334       Jolanta Chabik


Gnocchi ze szpinakiem - przepis

Gnocchi ze szpinakiem - przepis

0     444       Zbigniew Wawer


Śledzie w miodzie - przepis

Śledzie w miodzie - przepis

0     484       Katarzyna Wyka


Zapiekanka z łososiem - przepis

Zapiekanka z łososiem - przepis

0     409       Katarzyna Wyka


Chleb orkiszowy – przepis

Chleb orkiszowy – przepis

0     351       Agnieszka Pietnoczka


  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23     strona 2 z 23 

Ostatnie dyskusje


Śmieszna ta potrawa, ale powiem szczerze ja unikam jak mogę ziemniaków. Są kaloryczne z niektórymi połączeniami. Powiem więcej, ja to wolę w ogóle jeść oryginalne rzeczy. Ostatnio często zamawiam krewetki z Hurry Up Shrimp z Krakowa, one są takie pyszniutkie.
~pip88 / 2018-04-25 13:01:47

Szczerze powiedziawszy ja tam wolę zamówić krewetki z Hurry Up Shrimp z Krakowa,tam zamawiałam wielokrotnie, sprawdzone miejsce jest! Ryby mają ości. Krewetki nie.
~nickuś / 2018-04-25 12:54:58

robiłam to i spaliłam szmatkę do podłogi :) pozdrawiam serdecznie
~Janusz Cebula / 2018-04-21 19:27:24

Ojjj zgadzam się najszybciej to się dzwoni i się zamawia. Ja akurat mieszkam w Krakowie i muszę powiedzieć, że bardzo często zamawiam krewetki z Hurry Up Shrimp i zawsze są pyszne, z resztą ja uwielbiam takie wartościowe jedzenie!
~kompek / 2018-04-19 15:16:04

Chińska kuchnia też jest fajna, ale fajna też jest taka gdzie są krewetki. Ja bardzie lubię je zamawiać na przykład często zamawiam z Hurry Up Shrimp z Krakowa. Zawsze są tak samo pyszne muszę powiedzieć.
~sanki22 / 2018-04-19 15:04:18

Bardzo ciekawe danie, ale powiem szczerze, że bardziej jakoś pociąga mnie jedzenie krewetek np. z Hurry Up Shrimp z Krakowa i muszę powiedzieć, że bardzo mi smakują, są zawsze odpowiednio wysmażone.
~girl / 2018-04-10 22:26:05