Potrawy   (504 porad)

Najnowsze    |    Losowe    |    Najczęściej komentowane
Leczo wegetariańskie - przepis

Leczo wegetariańskie - przepis

1     1133     Katarzyna Wyka

Leczo to pyszne danie. Można je zjeść od razu albo zapasteryzować i przechowywać przez kilka miesięcy. Zapraszam do poznania mojego przepisu! Aby przygotować leczo bez mięsa, będziesz potrzebować:

Masło czosnkowe – przepis

Masło czosnkowe – przepis

Sylwia Załuńska

0     486

Bakłażany faszerowane – przepis

Bakłażany faszerowane – przepis

Sylwia Załuńska

0     452

Zapiekanka pasterska wegetariańska – przepis

Zapiekanka pasterska wegetariańska – przepis

Sylwia Załuńska

0     475

Pumpernikiel – przepis

Pumpernikiel – przepis

Sylwia Załuńska

0     506

Chutney jabłkowy – przepis

Chutney jabłkowy – przepis

Sylwia Załuńska

0     542

Chutney pomidorowy – przepis

Chutney pomidorowy – przepis

Sylwia Załuńska

0     679

Pierogi z bryndzą – przepis

Pierogi z bryndzą – przepis

Sylwia Załuńska

0     961

Piróg biłgorajski – przepis

Piróg biłgorajski – przepis

Sylwia Załuńska

1     832

Suszone pomidory – przepis

Suszone pomidory – przepis

Sylwia Załuńska

0     508

Bagietki – przepis

Bagietki – przepis

Sylwia Załuńska

0     1260

Makaron z kapustą – przepis

Makaron z kapustą – przepis

0     499       Sylwia Załuńska


Karmelizowana cebula – przepis

Karmelizowana cebula – przepis

0     576       Sylwia Załuńska


Wegański pasztet z cukinii - przepis

Wegański pasztet z cukinii - przepis

0     1003       Katarzyna Wyka


Wegańskie naleśniki - przepis

Wegańskie naleśniki - przepis

0     545       Katarzyna Wyka


Parówki w cieście francuskim - przepis

Parówki w cieście francuskim - przepis

0     478       Katarzyna Wyka


Placki z dyni na słodko - przepis

Placki z dyni na słodko - przepis

0     531       Katarzyna Wyka


Kalafior w panierce - przepis

Kalafior w panierce - przepis

0     462       Katarzyna Wyka


Kotlety z wątróbki – przepis

Kotlety z wątróbki – przepis

0     723       Agnieszka Pietnoczka


Masło ziołowe – przepis

Masło ziołowe – przepis

0     603       Agnieszka Pietnoczka


Bakłażany z mozzarellą – przepis

Bakłażany z mozzarellą – przepis

0     525       Agnieszka Pietnoczka


  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23     strona 22 z 23 

Ostatnie dyskusje


A ja się ogólnie nie znam na tej sztuce no ale na nie wszystkim trzeba się w życiu znać. Bardziej też wolę zamawiać. Najczęściej z Margaret z Wrocławia bo tam jest dla mnie najpyszniejsze jedzenie. Na szczególną pochwałę zasługuje Pieróg Margaret wybitny i idealny!
~misia / 2018-05-24 13:00:04

Smakuje na pewno super ten przepis! Gdybym tylko umiała gotować to by było dobrze, niestety jeszcze tej sztuki nie nabyłam. Ostatnio zamawiam sama jedzenie z Margaret z Wrocławia. Wyjątkowo smakuje mi Zestaw Pstrąg z pieca z masełkiem czosnkowym jest przepyszny a oprócz tego bardzo mi odpowiada Pieróg Margaret . Jedzenie serio super!
~Nikusia / 2018-05-24 12:52:32

A według mnie bardzo fajny przepis! Ja bardzo lubię gotowac i piec i robić rzeczy w kuchni, ostatnio bardzo fajne przepisy tutaj znalazłam https://www.inbook.pl/przepisy-z-klasztornej-kuchni-czyli-tradycyjne-przepisy-dla-duszy-i-ciala-kmak-kazimierz-jozefmam ochotę sobię tą książkę kupić.
~anielka / 2018-05-23 23:12:42

Powiem szczerze, że dla mnie dobre bardzo dobre jedzenie, jeśli chodzi o pierogi jest w Margaret we Wrocławiu czasami zamawiam tam Pierogi Ruskie lub pierogi z mięsem. Zawsze bardzo mi smakują!
~hulka / 2018-05-17 21:41:09

Ja ogólnie lubię jeść warzywa. nie lubię natomiast ich przygotowywać. Z resztą najlepsze jedzenie zawsze zamawiam z Margaret z Wroclawia. Tam mają pyszne żarełko. Zawsze zamawiam stamtąd do pracy wraz z koleżankami.
~anielka / 2018-05-13 19:24:26

Powiem szczerze, że fajny przepis i bardzo bym chciała kiedyś gotować potrafić to robić, niestety nie umiem. Powiem więcej ja to najczęsciej zamawiam z Margaret z Wrocławia, bardzo fajne jedzenie stamtad jest!
~szaszłyk / 2018-05-13 19:22:30