Potrawy   (504 porad)

Najnowsze    |    Losowe    |    Najczęściej komentowane
Leczo wegetariańskie - przepis

Leczo wegetariańskie - przepis

1     1133     Katarzyna Wyka

Leczo to pyszne danie. Można je zjeść od razu albo zapasteryzować i przechowywać przez kilka miesięcy. Zapraszam do poznania mojego przepisu! Aby przygotować leczo bez mięsa, będziesz potrzebować:

Frytki – przepisy

Frytki – przepisy

Zbigniew Wawer

0     406

Szejk - przepis

Szejk - przepis

Zbigniew Wawer

0     522

Tarta warzywna – przepis

Tarta warzywna – przepis

Zbigniew Wawer

0     651

Tarta z brokułami - przepis

Tarta z brokułami - przepis

Zbigniew Wawer

0     471

Wołowe zrazy zawijane – przepis

Wołowe zrazy zawijane – przepis

Zbigniew Wawer

0     512

Kotleciki rybne – przepis

Kotleciki rybne – przepis

Zbigniew Wawer

0     404

Pasztet warzywny – przepis

Pasztet warzywny – przepis

Zbigniew Wawer

0     455

Sos koperkowy – przepis

Sos koperkowy – przepis

Zbigniew Wawer

0     478

Sos szpinakowy – przepis

Sos szpinakowy – przepis

Jolanta Chabik

0     369

Kurki w śmietanie – przepis

Kurki w śmietanie – przepis

Jolanta Chabik

0     503

Kluski śląskie – przepisy

Kluski śląskie – przepisy

Jolanta Chabik

0     336

Sos do spaghetti – przepis

Sos do spaghetti – przepis

Jolanta Chabik

0     398

Sos serowy – przepis

Sos serowy – przepis

0     535       Jolanta Chabik


Chleb domowy – przepis

Chleb domowy – przepis

0     389       Jolanta Chabik


Risotto alla milanese – przepis

Risotto alla milanese – przepis

0     365       Jolanta Chabik


Kotlety mielone – przepis

Kotlety mielone – przepis

0     428       Jolanta Chabik


Cannelloni ze szpinakiem – przepis

Cannelloni ze szpinakiem – przepis

0     323       Joanna Białek


Cannelloni ze szpinakiem i ricottą – przepis

Cannelloni ze szpinakiem i ricottą – przepis

0     395       Joanna Białek


Jajka po benedyktyńsku - przepis

Jajka po benedyktyńsku - przepis

0     406       Joanna Białek


Zielone szparagi – przepisy

Zielone szparagi – przepisy

0     438       Jolanta Chabik


Jajka po wiedeńsku – przepis

Jajka po wiedeńsku – przepis

0     353       Joanna Białek


Karczek pieczony – przepis

Karczek pieczony – przepis

0     462       Joanna Białek


  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23     strona 3 z 23 

Ostatnie dyskusje


A ja się ogólnie nie znam na tej sztuce no ale na nie wszystkim trzeba się w życiu znać. Bardziej też wolę zamawiać. Najczęściej z Margaret z Wrocławia bo tam jest dla mnie najpyszniejsze jedzenie. Na szczególną pochwałę zasługuje Pieróg Margaret wybitny i idealny!
~misia / 2018-05-24 13:00:04

Smakuje na pewno super ten przepis! Gdybym tylko umiała gotować to by było dobrze, niestety jeszcze tej sztuki nie nabyłam. Ostatnio zamawiam sama jedzenie z Margaret z Wrocławia. Wyjątkowo smakuje mi Zestaw Pstrąg z pieca z masełkiem czosnkowym jest przepyszny a oprócz tego bardzo mi odpowiada Pieróg Margaret . Jedzenie serio super!
~Nikusia / 2018-05-24 12:52:32

A według mnie bardzo fajny przepis! Ja bardzo lubię gotowac i piec i robić rzeczy w kuchni, ostatnio bardzo fajne przepisy tutaj znalazłam https://www.inbook.pl/przepisy-z-klasztornej-kuchni-czyli-tradycyjne-przepisy-dla-duszy-i-ciala-kmak-kazimierz-jozefmam ochotę sobię tą książkę kupić.
~anielka / 2018-05-23 23:12:42

Powiem szczerze, że dla mnie dobre bardzo dobre jedzenie, jeśli chodzi o pierogi jest w Margaret we Wrocławiu czasami zamawiam tam Pierogi Ruskie lub pierogi z mięsem. Zawsze bardzo mi smakują!
~hulka / 2018-05-17 21:41:09

Ja ogólnie lubię jeść warzywa. nie lubię natomiast ich przygotowywać. Z resztą najlepsze jedzenie zawsze zamawiam z Margaret z Wroclawia. Tam mają pyszne żarełko. Zawsze zamawiam stamtąd do pracy wraz z koleżankami.
~anielka / 2018-05-13 19:24:26

Powiem szczerze, że fajny przepis i bardzo bym chciała kiedyś gotować potrafić to robić, niestety nie umiem. Powiem więcej ja to najczęsciej zamawiam z Margaret z Wrocławia, bardzo fajne jedzenie stamtad jest!
~szaszłyk / 2018-05-13 19:22:30