Potrawy   (504 porad)

Najnowsze    |    Losowe    |    Najczęściej komentowane
Leczo wegetariańskie - przepis

Leczo wegetariańskie - przepis

1     1152     Katarzyna Wyka

Leczo to pyszne danie. Można je zjeść od razu albo zapasteryzować i przechowywać przez kilka miesięcy. Zapraszam do poznania mojego przepisu! Aby przygotować leczo bez mięsa, będziesz potrzebować:

Dania z brokułów - przepisy

Dania z brokułów - przepisy

Jolanta Chabik

0     371

Potrawy wegetariańskie - przepisy

Potrawy wegetariańskie - przepisy

Jolanta Chabik

0     397

Kotlety z jajek – przepisy

Kotlety z jajek – przepisy

Jolanta Chabik

0     394

Kotlety z kapusty - przepis

Kotlety z kapusty - przepis

Jolanta Chabik

0     394

Sos słodko-kwaśny - przepis

Sos słodko-kwaśny - przepis

Jolanta Chabik

0     373

Gołąbki z mięsem – przepis

Gołąbki z mięsem – przepis

Jolanta Chabik

0     344

Kapusta z grzybami – przepis

Kapusta z grzybami – przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     388

Kiełbasa domowa – przepis

Kiełbasa domowa – przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     416

Fasolka po bretońsku – przepis

Fasolka po bretońsku – przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     388

Kebab - przepis

Kebab - przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     413

Frittara ze szparagami – przepis

Frittara ze szparagami – przepis

Irena Grummich

0     371

Kurczak curry - przepis

Kurczak curry - przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     527


Körözött – przepis

Körözött – przepis

0     364       Irena Grummich


Jajka faszerowane po węgiersku - przepis

Jajka faszerowane po węgiersku - przepis

0     416       Irena Grummich


Gulasz wieprzowy – przepis

Gulasz wieprzowy – przepis

0     362       Agnieszka Pietnoczka


Kotlety cielęce - przepis

Kotlety cielęce - przepis

0     360       Irena Grummich


Pikantne naleśniki - przepis

Pikantne naleśniki - przepis

0     402       Irena Grummich


Tokań - przepis

Tokań - przepis

0     391       Irena Grummich


Karp z kminkiem w winnym sosie – przepis

Karp z kminkiem w winnym sosie – przepis

0     370       Irena Grummich


Ryba w cieście – przepis

Ryba w cieście – przepis

0     369       Irena Grummich


Karaibski kurczak kokosowy – przepis

Karaibski kurczak kokosowy – przepis

0     454       Irena Grummich


  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23     strona 5 z 23 

Ostatnie dyskusje


Bardzo ciekawy przepis, chociaż muszę powiedzieć, że ja ostatnio bardzo fajne przepisy tutaj znalazłam https://www.inbook.pl/przepisy-z-klasztornej-kuchni-czyli-tradycyjne-przepisy-dla-duszy-i-ciala-kmak-kazimierz-jozef ta ksiażka jest super!
~supcio / 2018-06-14 11:10:11

Bardzo ciekawy przepis no i ciekawy pomysł, żeby gotować w domu, nie wiem czy ja bym potrafiła takie coś zrobić w domu! Jak na razie to i tak najczęściej zamawiam jedzenie z Margaret z Wrocławia, ogólnie to zawsze jest pyszne, świeże i odpowiednio doprawione.
~nicku / 2018-06-11 11:08:38

Kiedyś może coś przygotuję i się nauczę gotować z takiej kuchni, niestety w tym momencie jakoś średnio mam czas na gotowanie, ostatnio coraz częściej jednak zamawiam jedzenie, chyba najczęściej z Margaret z Wrocławia, wszystko mają takie pyszne! Jest na prawdę super, zawsze świeże, dobrze doprawione!
~wosek / 2018-06-11 11:05:44

Bardzo ciekawy przepis, zastanawiam się nad nim na imprezę, Ale z drugiej strony ciekawa jestem jak goście będą to jeść. Ostatnio zachwyciłam gości, zamówiłam catering z Margaret z Wrocławia. Wszystko było takie pyszne!
~anielka / 2018-06-11 11:01:28

A ja się ogólnie nie znam na tej sztuce no ale na nie wszystkim trzeba się w życiu znać. Bardziej też wolę zamawiać. Najczęściej z Margaret z Wrocławia bo tam jest dla mnie najpyszniejsze jedzenie. Na szczególną pochwałę zasługuje Pieróg Margaret wybitny i idealny!
~misia / 2018-05-24 13:00:04

Smakuje na pewno super ten przepis! Gdybym tylko umiała gotować to by było dobrze, niestety jeszcze tej sztuki nie nabyłam. Ostatnio zamawiam sama jedzenie z Margaret z Wrocławia. Wyjątkowo smakuje mi Zestaw Pstrąg z pieca z masełkiem czosnkowym jest przepyszny a oprócz tego bardzo mi odpowiada Pieróg Margaret . Jedzenie serio super!
~Nikusia / 2018-05-24 12:52:32