Potrawy   (504 porad)

Najnowsze    |    Losowe    |    Najczęściej komentowane
Leczo wegetariańskie - przepis

Leczo wegetariańskie - przepis

1     1089     Katarzyna Wyka

Leczo to pyszne danie. Można je zjeść od razu albo zapasteryzować i przechowywać przez kilka miesięcy. Zapraszam do poznania mojego przepisu! Aby przygotować leczo bez mięsa, będziesz potrzebować:

Pstrąg w migdałach – przepis

Pstrąg w migdałach – przepis

Irena Grummich

0     340

Spaghetti z sosem szpinakowym  – przepis

Spaghetti z sosem szpinakowym – przepis

Irena Grummich

0     323

Pieczeń po angielsku – przepis

Pieczeń po angielsku – przepis

Irena Grummich

0     468

Karp – przepisy

Karp – przepisy

Jolanta Chabik

0     371

Pieczeń z królika – przepis

Pieczeń z królika – przepis

Jolanta Chabik

0     421

Śledzie pod pierzynką – przepis

Śledzie pod pierzynką – przepis

Jolanta Chabik

0     361

Ryba w galarecie – przepis

Ryba w galarecie – przepis

Jolanta Chabik

0     383

Ciasto na pizze bez drożdży - przepis

Ciasto na pizze bez drożdży - przepis

Jolanta Chabik

0     410

Ryba po grecku – przepis

Ryba po grecku – przepis

Jolanta Chabik

0     407

Kluski śląskie buraczkowe – przepis

Kluski śląskie buraczkowe – przepis

Irena Grummich

0     364

Skrzydełka na grilla – przepisy

Skrzydełka na grilla – przepisy

Joanna Białek

0     350

Tarta z pieczarkami – przepis

Tarta z pieczarkami – przepis

0     343       Joanna Białek


Winegret – przepis

Winegret – przepis

0     368       Joanna Białek


Burrito - przepis

Burrito - przepis

0     443       Joanna Białek


Sos curry - przepis

Sos curry - przepis

0     327       Joanna Białek


Grzanki - przepis

Grzanki - przepis

0     365       Joanna Białek


Nachos - przepisy

Nachos - przepisy

0     439       Joanna Białek


Krewetki stir-fry - przepis

Krewetki stir-fry - przepis

0     412       Joanna Białek


Domowe chipsy – przepis

Domowe chipsy – przepis

0     389       Joanna Białek


Kartacze - przepis

Kartacze - przepis

0     394       Joanna Białek


Ser smażony panierowany - przepis

Ser smażony panierowany - przepis

0     370       Joanna Białek


  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23     strona 7 z 23 

Ostatnie dyskusje


jjrdj
~jdhj / 2018-04-19 20:46:55

Ojjj zgadzam się najszybciej to się dzwoni i się zamawia. Ja akurat mieszkam w Krakowie i muszę powiedzieć, że bardzo często zamawiam krewetki z Hurry Up Shrimp i zawsze są pyszne, z resztą ja uwielbiam takie wartościowe jedzenie!
~kompek / 2018-04-19 15:16:04

Chińska kuchnia też jest fajna, ale fajna też jest taka gdzie są krewetki. Ja bardzie lubię je zamawiać na przykład często zamawiam z Hurry Up Shrimp z Krakowa. Zawsze są tak samo pyszne muszę powiedzieć.
~sanki22 / 2018-04-19 15:04:18

Bardzo ciekawe danie, ale powiem szczerze, że bardziej jakoś pociąga mnie jedzenie krewetek np. z Hurry Up Shrimp z Krakowa i muszę powiedzieć, że bardzo mi smakują, są zawsze odpowiednio wysmażone.
~girl / 2018-04-10 22:26:05

Ja bardzo lubię krewetki. Ostatnio często je zamawiam, najcześciej z Hurry Up Shrimp w Krakowie i jestem bardzo zadowolona. Zawsze są przepyszne. Mam nadzieje, ze keidyś uda mi się zrobić takie krewetki samodzielnie.
~kompek / 2018-04-10 22:05:49

Moim zdaniem to dobre danie
~Smakosz / 2018-03-30 15:41:26