Potrawy   (504 porad)

Najnowsze    |    Losowe    |    Najczęściej komentowane
Leczo wegetariańskie - przepis

Leczo wegetariańskie - przepis

0     1486     Katarzyna Wyka

Leczo to pyszne danie. Można je zjeść od razu albo zapasteryzować i przechowywać przez kilka miesięcy. Zapraszam do poznania mojego przepisu! Aby przygotować leczo bez mięsa, będziesz potrzebować:

Sos do pizzy – przepis

Sos do pizzy – przepis

Jolanta Chabik

0     539

Sos barbecue – przepis

Sos barbecue – przepis

Jolanta Chabik

0     629

Sos z patisona – przepis

Sos z patisona – przepis

Jolanta Chabik

0     889

Sos musztardowy – przepis

Sos musztardowy – przepis

Jolanta Chabik

0     550

Gęś pieczona nadziewana – przepis

Gęś pieczona nadziewana – przepis

Jolanta Chabik

0     705

Gęś pieczona z jabłkami – przepis

Gęś pieczona z jabłkami – przepis

Jolanta Chabik

0     581

Marynata do karkówki – przepis

Marynata do karkówki – przepis

Jolanta Chabik

0     543

Marynata do sarniny – przepis

Marynata do sarniny – przepis

Jolanta Chabik

0     842

Marynata do schabu – przepis

Marynata do schabu – przepis

Jolanta Chabik

0     1514

Marynata do skrzydełek – przepis

Marynata do skrzydełek – przepis

Jolanta Chabik

0     598

Jak grillować warzywa?

Jak grillować warzywa?

Jolanta Chabik

0     633

Suflet serowy – przepis

Suflet serowy – przepis

Jolanta Chabik

0     723

Szczupak pieczony – przepis

Szczupak pieczony – przepis

0     542       Jolanta Chabik


Pasta z wątróbki drobiowej - przepis

Pasta z wątróbki drobiowej - przepis

0     659       Katarzyna Wyka


Tapenada - przepis

Tapenada - przepis

0     629       Katarzyna Wyka


Pomysły na przekąski dla dzieci

Pomysły na przekąski dla dzieci

0     614       Anna Stachowicz


Kapusta zasmażana - przepis

Kapusta zasmażana - przepis

0     648       Katarzyna Wyka


Grissini - przepis

Grissini - przepis

0     868       Katarzyna Wyka


Pieczona młoda kapusta - przepis

Pieczona młoda kapusta - przepis

0     538       Katarzyna Wyka


Pan pizza - przepis

Pan pizza - przepis

0     624       Katarzyna Wyka


Pasta z cukinii - przepis

Pasta z cukinii - przepis

0     651       Katarzyna Wyka


Racuchy z cukinii - przepis

Racuchy z cukinii - przepis

0     639       Katarzyna Wyka


  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23     strona 10 z 23 

Ostatnie dyskusje


Panią Izabelę to poniosła fantazja podczas pisania tego komentarza, współczuję jej dzieciom tak inteligentnej mamy :(
~Ja / 2018-12-10 22:45:23

Mam zioła, mam rybę, mam warzywa. Jutro gotuję na parze! To. Będzie mój pierwszy raz.
~Marianka / 2018-11-24 23:38:14

Uwaga ! ten przepis to jakas porażka ! piekłam chleb swoim przepisem i chcialam raz sprubowac czegos nowego i zobaczylam ten przepis ! jestem załamana! ZAŁAMANA! ZA DUŻO SOLI W TYM PRZEPISIE TO PO PIERWSZE A PO DRUGIE CHLEB MI SIE SPLASZCZYL I WYGLĄDA JAK GUMA A NIE CHLEB ! porażka ! nie polecam tego przepisu . Izabela.
~Izabela / 2018-10-29 17:37:16

FISTASZKOWY A NIE FISZTASZKOWY DEBILE ! ZROBILEM TO I OHYDNE BYLO JAK MOZNA Z TEGO DIP ROBIC MASAKRA !
~iZABELA. / 2018-10-29 17:28:29

"...aby się nie zważyła." A powinno być "zwarzyła". Dlaczego? Bo zwarzyć, wywar, jest pochodną słowa warzyć (staropolskie i gwarowe gotować), a to z kolei od "war". Zatem zmienia się na rz a nie na ż. P.S. przepis dobry, podobny do większości internetowych, dodam tylko, że potrawki a'la Stroganof z wieprzowiny czy jakichkolwiek ochłapów też zawsze są dobre, wystarczy przypilnować, aby mięso było uwarzone na miękko. Jeśli zaś zależy nam na dbałości o smak tradycyjny (oryginalny), to do obtaczania mięsa należy użyć mąki z czarnym mielonym pieprzem, a pieczarki i cebulę kroimy koniecznie w tzw. ząbki, a nie w plasterki, no i bez papryki! I nie koncentrat pomidorowy tylko przecier.
~Jacek / 2018-07-21 19:09:16

Moim zdaniem to dobre danie
~Smakosz / 2018-03-30 15:41:26