Potrawy   (504 porad)

Najnowsze    |    Losowe    |    Najczęściej komentowane
Leczo wegetariańskie - przepis

Leczo wegetariańskie - przepis

0     1486     Katarzyna Wyka

Leczo to pyszne danie. Można je zjeść od razu albo zapasteryzować i przechowywać przez kilka miesięcy. Zapraszam do poznania mojego przepisu! Aby przygotować leczo bez mięsa, będziesz potrzebować:

Naleśniki z tuńczykiem - przepis

Naleśniki z tuńczykiem - przepis

Katarzyna Wyka

0     519

Makaron z kurczakiem - przepis

Makaron z kurczakiem - przepis

Katarzyna Wyka

0     617

Tagiatelle z krewetkami - przepis

Tagiatelle z krewetkami - przepis

Katarzyna Wyka

0     551

Ajvar - przepis

Ajvar - przepis

Katarzyna Wyka

0     732

Chipsy z cukinii – przepis

Chipsy z cukinii – przepis

Katarzyna Wyka

0     616

Kotleciki krabowe – przepis

Kotleciki krabowe – przepis

Katarzyna Wyka

0     592

Carpaccio z cukinii – przepis

Carpaccio z cukinii – przepis

Katarzyna Wyka

0     599

Chili z indyka - przepis

Chili z indyka - przepis

Katarzyna Wyka

0     562

Fettucine ze szpinakiem i łososiem - przepis

Fettucine ze szpinakiem i łososiem - przepis

0     573       Katarzyna Wyka


Focaccia serowo-cebulowa - przepis

Focaccia serowo-cebulowa - przepis

0     608       Katarzyna Wyka


Chleb cebulowy z makiem - przepis

Chleb cebulowy z makiem - przepis

0     624       Katarzyna Wyka



Quiche ze szpinakiem i marchewką - przepis

Quiche ze szpinakiem i marchewką - przepis

0     675       Katarzyna Wyka


Zapiekanka z kurczakiem i ryżem – przepis

Zapiekanka z kurczakiem i ryżem – przepis

0     578       Katarzyna Wyka


Potrawy andrzejkowe – przepisy

Potrawy andrzejkowe – przepisy

0     789       Anita Szot


Majonez domowy – przepis

Majonez domowy – przepis

0     686       Joanna Białek


Przegrzebki – przepisy

Przegrzebki – przepisy

0     896       Joanna Białek


Indyk pieczony – przepis

Indyk pieczony – przepis

0     686       Jolanta Chabik


  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23     strona 11 z 23 

Ostatnie dyskusje


Panią Izabelę to poniosła fantazja podczas pisania tego komentarza, współczuję jej dzieciom tak inteligentnej mamy :(
~Ja / 2018-12-10 22:45:23

Mam zioła, mam rybę, mam warzywa. Jutro gotuję na parze! To. Będzie mój pierwszy raz.
~Marianka / 2018-11-24 23:38:14

Uwaga ! ten przepis to jakas porażka ! piekłam chleb swoim przepisem i chcialam raz sprubowac czegos nowego i zobaczylam ten przepis ! jestem załamana! ZAŁAMANA! ZA DUŻO SOLI W TYM PRZEPISIE TO PO PIERWSZE A PO DRUGIE CHLEB MI SIE SPLASZCZYL I WYGLĄDA JAK GUMA A NIE CHLEB ! porażka ! nie polecam tego przepisu . Izabela.
~Izabela / 2018-10-29 17:37:16

FISTASZKOWY A NIE FISZTASZKOWY DEBILE ! ZROBILEM TO I OHYDNE BYLO JAK MOZNA Z TEGO DIP ROBIC MASAKRA !
~iZABELA. / 2018-10-29 17:28:29

"...aby się nie zważyła." A powinno być "zwarzyła". Dlaczego? Bo zwarzyć, wywar, jest pochodną słowa warzyć (staropolskie i gwarowe gotować), a to z kolei od "war". Zatem zmienia się na rz a nie na ż. P.S. przepis dobry, podobny do większości internetowych, dodam tylko, że potrawki a'la Stroganof z wieprzowiny czy jakichkolwiek ochłapów też zawsze są dobre, wystarczy przypilnować, aby mięso było uwarzone na miękko. Jeśli zaś zależy nam na dbałości o smak tradycyjny (oryginalny), to do obtaczania mięsa należy użyć mąki z czarnym mielonym pieprzem, a pieczarki i cebulę kroimy koniecznie w tzw. ząbki, a nie w plasterki, no i bez papryki! I nie koncentrat pomidorowy tylko przecier.
~Jacek / 2018-07-21 19:09:16

Moim zdaniem to dobre danie
~Smakosz / 2018-03-30 15:41:26