Potrawy   (504 porad)

Najnowsze    |    Losowe    |    Najczęściej komentowane
Leczo wegetariańskie - przepis

Leczo wegetariańskie - przepis

0     1537     Katarzyna Wyka

Leczo to pyszne danie. Można je zjeść od razu albo zapasteryzować i przechowywać przez kilka miesięcy. Zapraszam do poznania mojego przepisu! Aby przygotować leczo bez mięsa, będziesz potrzebować:

Owsianka - przepisy

Owsianka - przepisy

Agnieszka Pietnoczka

0     851

Biała kiełbasa - przepis

Biała kiełbasa - przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     1119

Bułka wrocławska - przepis

Bułka wrocławska - przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     1710

Pizzerinki – przepis

Pizzerinki – przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     893

Scones – przepis

Scones – przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     826

Quiche – przepis

Quiche – przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     873

Kalmary - przepisy

Kalmary - przepisy

Agnieszka Pietnoczka

0     986

Kurczak w sosie serowym - przepis

Kurczak w sosie serowym - przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     774

Wątróbka po żydowsku - przepis

Wątróbka po żydowsku - przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     1331

Pesto z rukoli - przepis

Pesto z rukoli - przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     709

Chleb bezglutenowy - przepis

Chleb bezglutenowy - przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     935

Potrawy bezglutenowe - przepisy (sałatka, łosoś)

Potrawy bezglutenowe - przepisy (sałatka, łosoś)

0     617       Agnieszka Pietnoczka


Pulpeciki w sosie pomidorowym - przepis

Pulpeciki w sosie pomidorowym - przepis

0     617       Agnieszka Pietnoczka


Zacierki - przepis

Zacierki - przepis

0     872       Agnieszka Pietnoczka


Sos hoisin - przepis

Sos hoisin - przepis

0     827       Agnieszka Pietnoczka


Koncentrat pomidorowy - przepisy

Koncentrat pomidorowy - przepisy

0     707       Agnieszka Pietnoczka


Ciapaty - przepis

Ciapaty - przepis

0     3998       Agnieszka Pietnoczka


Śliwki w boczku - przepisy

Śliwki w boczku - przepisy

0     679       Agnieszka Pietnoczka


Zakwas na chleb – przepis

Zakwas na chleb – przepis

0     682       Agnieszka Pietnoczka


Prażucha - przepis

Prażucha - przepis

0     878       Agnieszka Pietnoczka


Chleb wieloziarnisty – przepis

Chleb wieloziarnisty – przepis

0     1041       Agnieszka Pietnoczka


  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23     strona 15 z 23 

Ostatnie dyskusje


Panią Izabelę to poniosła fantazja podczas pisania tego komentarza, współczuję jej dzieciom tak inteligentnej mamy :(
~Ja / 2018-12-10 22:45:23

Mam zioła, mam rybę, mam warzywa. Jutro gotuję na parze! To. Będzie mój pierwszy raz.
~Marianka / 2018-11-24 23:38:14

Uwaga ! ten przepis to jakas porażka ! piekłam chleb swoim przepisem i chcialam raz sprubowac czegos nowego i zobaczylam ten przepis ! jestem załamana! ZAŁAMANA! ZA DUŻO SOLI W TYM PRZEPISIE TO PO PIERWSZE A PO DRUGIE CHLEB MI SIE SPLASZCZYL I WYGLĄDA JAK GUMA A NIE CHLEB ! porażka ! nie polecam tego przepisu . Izabela.
~Izabela / 2018-10-29 17:37:16

FISTASZKOWY A NIE FISZTASZKOWY DEBILE ! ZROBILEM TO I OHYDNE BYLO JAK MOZNA Z TEGO DIP ROBIC MASAKRA !
~iZABELA. / 2018-10-29 17:28:29

"...aby się nie zważyła." A powinno być "zwarzyła". Dlaczego? Bo zwarzyć, wywar, jest pochodną słowa warzyć (staropolskie i gwarowe gotować), a to z kolei od "war". Zatem zmienia się na rz a nie na ż. P.S. przepis dobry, podobny do większości internetowych, dodam tylko, że potrawki a'la Stroganof z wieprzowiny czy jakichkolwiek ochłapów też zawsze są dobre, wystarczy przypilnować, aby mięso było uwarzone na miękko. Jeśli zaś zależy nam na dbałości o smak tradycyjny (oryginalny), to do obtaczania mięsa należy użyć mąki z czarnym mielonym pieprzem, a pieczarki i cebulę kroimy koniecznie w tzw. ząbki, a nie w plasterki, no i bez papryki! I nie koncentrat pomidorowy tylko przecier.
~Jacek / 2018-07-21 19:09:16

Moim zdaniem to dobre danie
~Smakosz / 2018-03-30 15:41:26