Potrawy   (504 porad)

Najnowsze    |    Losowe    |    Najczęściej komentowane
Leczo wegetariańskie - przepis

Leczo wegetariańskie - przepis

0     1404     Katarzyna Wyka

Leczo to pyszne danie. Można je zjeść od razu albo zapasteryzować i przechowywać przez kilka miesięcy. Zapraszam do poznania mojego przepisu! Aby przygotować leczo bez mięsa, będziesz potrzebować:

Kotlety z kaszy jaglanej - przepis

Kotlety z kaszy jaglanej - przepis

Sylwia Załuńska

0     713

Kotlety z kaszy gryczanej - przepis

Kotlety z kaszy gryczanej - przepis

Sylwia Załuńska

0     599

Guacamole - przepis

Guacamole - przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     852

Pasta ze śledzi – przepis

Pasta ze śledzi – przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     877

Pieczeń z sarny – przepis

Pieczeń z sarny – przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     1188

Makaron z jagodami – przepis

Makaron z jagodami – przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     694

Krupnik wegetariański - przepis

Krupnik wegetariański - przepis

Sylwia Załuńska

0     692

Paprykarz wegetariański – przepis

Paprykarz wegetariański – przepis

Sylwia Załuńska

0     569

Kebab wegetariański - przepis

Kebab wegetariański - przepis

Sylwia Załuńska

0     1213

Pomidory faszerowane - przepis

Pomidory faszerowane - przepis

Sylwia Załuńska

0     629

Hummus – przepis

Hummus – przepis

Sylwia Załuńska

0     548

Zapiekanka z makaronem wegetariańska - przepis

Zapiekanka z makaronem wegetariańska - przepis

Sylwia Załuńska

0     863

Pizza wegetariańska – przepis

Pizza wegetariańska – przepis

0     619       Sylwia Załuńska


Pomysł na obiad wegetariański

Pomysł na obiad wegetariański

0     559       Sylwia Załuńska


Pomysł na kolację wegetariańską

Pomysł na kolację wegetariańską

0     1492       Sylwia Załuńska


Musaka wegetariańska - przepis

Musaka wegetariańska - przepis

0     1000       Sylwia Załuńska


Wegetariańska fasolka po bretońsku - przepis

Wegetariańska fasolka po bretońsku - przepis

0     557       Sylwia Załuńska


Zapiekanka ziemniaczana wegetariańska - przepis

Zapiekanka ziemniaczana wegetariańska - przepis

0     721       Sylwia Załuńska


Papryka faszerowana wegetariańska - przepis

Papryka faszerowana wegetariańska - przepis

0     658       Sylwia Załuńska


Bułeczki orkiszowe – przepis

Bułeczki orkiszowe – przepis

0     546       Sylwia Załuńska


Jajecznica z pieczarkami – przepis

Jajecznica z pieczarkami – przepis

0     645       Sylwia Załuńska


Risotto wegetariańskie - przepis

Risotto wegetariańskie - przepis

0     598       Sylwia Załuńska


  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23     strona 17 z 23 

Ostatnie dyskusje


Panią Izabelę to poniosła fantazja podczas pisania tego komentarza, współczuję jej dzieciom tak inteligentnej mamy :(
~Ja / 2018-12-10 22:45:23

Mam zioła, mam rybę, mam warzywa. Jutro gotuję na parze! To. Będzie mój pierwszy raz.
~Marianka / 2018-11-24 23:38:14

Uwaga ! ten przepis to jakas porażka ! piekłam chleb swoim przepisem i chcialam raz sprubowac czegos nowego i zobaczylam ten przepis ! jestem załamana! ZAŁAMANA! ZA DUŻO SOLI W TYM PRZEPISIE TO PO PIERWSZE A PO DRUGIE CHLEB MI SIE SPLASZCZYL I WYGLĄDA JAK GUMA A NIE CHLEB ! porażka ! nie polecam tego przepisu . Izabela.
~Izabela / 2018-10-29 17:37:16

FISTASZKOWY A NIE FISZTASZKOWY DEBILE ! ZROBILEM TO I OHYDNE BYLO JAK MOZNA Z TEGO DIP ROBIC MASAKRA !
~iZABELA. / 2018-10-29 17:28:29

"...aby się nie zważyła." A powinno być "zwarzyła". Dlaczego? Bo zwarzyć, wywar, jest pochodną słowa warzyć (staropolskie i gwarowe gotować), a to z kolei od "war". Zatem zmienia się na rz a nie na ż. P.S. przepis dobry, podobny do większości internetowych, dodam tylko, że potrawki a'la Stroganof z wieprzowiny czy jakichkolwiek ochłapów też zawsze są dobre, wystarczy przypilnować, aby mięso było uwarzone na miękko. Jeśli zaś zależy nam na dbałości o smak tradycyjny (oryginalny), to do obtaczania mięsa należy użyć mąki z czarnym mielonym pieprzem, a pieczarki i cebulę kroimy koniecznie w tzw. ząbki, a nie w plasterki, no i bez papryki! I nie koncentrat pomidorowy tylko przecier.
~Jacek / 2018-07-21 19:09:16

Moim zdaniem to dobre danie
~Smakosz / 2018-03-30 15:41:26