Potrawy   (504 porad)

Najnowsze    |    Losowe    |    Najczęściej komentowane
Leczo wegetariańskie - przepis

Leczo wegetariańskie - przepis

0     1585     Katarzyna Wyka

Leczo to pyszne danie. Można je zjeść od razu albo zapasteryzować i przechowywać przez kilka miesięcy. Zapraszam do poznania mojego przepisu! Aby przygotować leczo bez mięsa, będziesz potrzebować:

Pstrąg w migdałach – przepis

Pstrąg w migdałach – przepis

Irena Grummich

0     538

Spaghetti z sosem szpinakowym  – przepis

Spaghetti z sosem szpinakowym – przepis

Irena Grummich

0     506

Pieczeń po angielsku – przepis

Pieczeń po angielsku – przepis

Irena Grummich

0     826

Karp – przepisy

Karp – przepisy

Jolanta Chabik

0     532

Pieczeń z królika – przepis

Pieczeń z królika – przepis

Jolanta Chabik

0     587

Śledzie pod pierzynką – przepis

Śledzie pod pierzynką – przepis

Jolanta Chabik

0     656

Ryba w galarecie – przepis

Ryba w galarecie – przepis

Jolanta Chabik

0     557

Ciasto na pizze bez drożdży - przepis

Ciasto na pizze bez drożdży - przepis

Jolanta Chabik

0     600

Ryba po grecku – przepis

Ryba po grecku – przepis

Jolanta Chabik

0     604

Kluski śląskie buraczkowe – przepis

Kluski śląskie buraczkowe – przepis

Irena Grummich

0     608

Skrzydełka na grilla – przepisy

Skrzydełka na grilla – przepisy

Joanna Białek

0     516

Tarta z pieczarkami – przepis

Tarta z pieczarkami – przepis

0     526       Joanna Białek


Winegret – przepis

Winegret – przepis

0     531       Joanna Białek


Burrito - przepis

Burrito - przepis

0     633       Joanna Białek


Sos curry - przepis

Sos curry - przepis

0     554       Joanna Białek


Grzanki - przepis

Grzanki - przepis

0     539       Joanna Białek


Nachos - przepisy

Nachos - przepisy

0     664       Joanna Białek


Krewetki stir-fry - przepis

Krewetki stir-fry - przepis

0     598       Joanna Białek


Domowe chipsy – przepis

Domowe chipsy – przepis

0     587       Joanna Białek


Kartacze - przepis

Kartacze - przepis

0     586       Joanna Białek


Ser smażony panierowany - przepis

Ser smażony panierowany - przepis

0     596       Joanna Białek


  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23     strona 7 z 23 

Ostatnie dyskusje


Panią Izabelę to poniosła fantazja podczas pisania tego komentarza, współczuję jej dzieciom tak inteligentnej mamy :(
~Ja / 2018-12-10 22:45:23

Mam zioła, mam rybę, mam warzywa. Jutro gotuję na parze! To. Będzie mój pierwszy raz.
~Marianka / 2018-11-24 23:38:14

Uwaga ! ten przepis to jakas porażka ! piekłam chleb swoim przepisem i chcialam raz sprubowac czegos nowego i zobaczylam ten przepis ! jestem załamana! ZAŁAMANA! ZA DUŻO SOLI W TYM PRZEPISIE TO PO PIERWSZE A PO DRUGIE CHLEB MI SIE SPLASZCZYL I WYGLĄDA JAK GUMA A NIE CHLEB ! porażka ! nie polecam tego przepisu . Izabela.
~Izabela / 2018-10-29 17:37:16

FISTASZKOWY A NIE FISZTASZKOWY DEBILE ! ZROBILEM TO I OHYDNE BYLO JAK MOZNA Z TEGO DIP ROBIC MASAKRA !
~iZABELA. / 2018-10-29 17:28:29

"...aby się nie zważyła." A powinno być "zwarzyła". Dlaczego? Bo zwarzyć, wywar, jest pochodną słowa warzyć (staropolskie i gwarowe gotować), a to z kolei od "war". Zatem zmienia się na rz a nie na ż. P.S. przepis dobry, podobny do większości internetowych, dodam tylko, że potrawki a'la Stroganof z wieprzowiny czy jakichkolwiek ochłapów też zawsze są dobre, wystarczy przypilnować, aby mięso było uwarzone na miękko. Jeśli zaś zależy nam na dbałości o smak tradycyjny (oryginalny), to do obtaczania mięsa należy użyć mąki z czarnym mielonym pieprzem, a pieczarki i cebulę kroimy koniecznie w tzw. ząbki, a nie w plasterki, no i bez papryki! I nie koncentrat pomidorowy tylko przecier.
~Jacek / 2018-07-21 19:09:16

Moim zdaniem to dobre danie
~Smakosz / 2018-03-30 15:41:26