Zupy   (90 porad)

Najnowsze    |    Losowe    |    Najczęściej komentowane
Krem porowy – przepis

Krem porowy – przepis

0     1257     Sylwia Załuńska

Pyszna, zdrowa, rozgrzewająca. A do tego bardzo prosta i szybka w przygotowaniu. Gdy nie masz wiele w lodówce, zupa krem porowa jest idealna. Wykonanie:

Krem z cukinii – przepis

Krem z cukinii – przepis

Sylwia Załuńska

0     687

Krem porowy – przepis

Krem porowy – przepis

Sylwia Załuńska

0     1257

Zupa krem grzybowa - przepis

Zupa krem grzybowa - przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     588

Zupa brokułowa - przepis

Zupa brokułowa - przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     689

Zupa krem szparagowy - przepis

Zupa krem szparagowy - przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     656

Zupa krem czosnkowa - przepis

Zupa krem czosnkowa - przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     597

Zupa gulaszowa - przepis

Zupa gulaszowa - przepis

0     1262     Jolanta Chabik

Zupa gulaszowa jest klasyczną potrawą kuchni węgierskiej. Jest świetna na zimę – mięsna, gorąca i pikantna. Bardzo łatwo ją przygotować. Do przygotowania zupy gulaszowej

Zupa krem z cebuli - przepis

Zupa krem z cebuli - przepis

Agnieszka Pietnoczka

0     639

Zupa z liści rzodkiewki - przepis

Zupa z liści rzodkiewki - przepis

Katarzyna Wyka

0     656

Zupa szczawiowa z jajkiem - przepis

Zupa szczawiowa z jajkiem - przepis

Katarzyna Wyka

0     567

Zupa z czerwonej soczewicy - przepis

Zupa z czerwonej soczewicy - przepis

Katarzyna Wyka

0     734

Dodatki do zup czystych, kremów, warzywnych

Dodatki do zup czystych, kremów, warzywnych

Katarzyna Wyka

0     2078

Zupa-krem z selera - przepis

Zupa-krem z selera - przepis

Katarzyna Wyka

0     612

Zupa z awokado – przepis

Zupa z awokado – przepis

0     626       Agnieszka Pietnoczka


Krem z bobu – przepis

Krem z bobu – przepis

0     883       Agnieszka Pietnoczka


Zupa z pokrzywy– przepis

Zupa z pokrzywy– przepis

0     582       Sylwia Załuńska


Zupa z bobu – przepis

Zupa z bobu – przepis

0     653       Sylwia Załuńska


Zupa sałatowa – przepis

Zupa sałatowa – przepis

0     761       Sylwia Załuńska


Zupa krem z cukinii – przepis

Zupa krem z cukinii – przepis

0     636       Katarzyna Wyka


Krupnik pomidorowy – przepis

Krupnik pomidorowy – przepis

0     616       Katarzyna Wyka


Zupa kokosowa – przepis

Zupa kokosowa – przepis

0     649       Sylwia Załuńska


Zupa kukurydziana – przepis

Zupa kukurydziana – przepis

0     743       Sylwia Załuńska


Zupa migdałowa - przepis

Zupa migdałowa - przepis

0     597       Sylwia Załuńska


  1 | 2 | 3 | 4 | 5     strona 4 z 5 

Ostatnie dyskusje


ja gotuję często ale całkiem inaczej.gotuje rosół z kaczki lub z porcji kaczej dodaje warzywa pieprz ziele sól mięso jak jest miękki wyjmuje ,jak tłusty rosół zbieram tłuszcz do krwi dodaję zimnej wody i jeśli krew nie ma dodanego octu lub kwasku cytrynowego to dodaje.Do naczynia z krwią dodaje mąkę pszenną i mąkę żytnią mieszam i przez sitko wlewam do garnka z rosołem mieszam w trakcie ,Gotuje parę minut.Dodaję pokrojoną natkę pietruszki troszkę cukru szczyptę majeranki jak ktoś lubi może dodać przyprawy do zup magi Można cukier zastąpić owocami suszonymi śliwka gruszka jabłko.Czarnina nie może być za rzadka.Odgrzewana jest jeszcze smaczniejsza ,można podawać z makaronem ziemniakami lub z kluskami ziemniaczanymi
~jola / 2017-03-26 23:06:12