Pomidory

Zioła

Sól

  • Krok pierwszy

    Większe pomidory pokrój w ćwiartki, mniejsze na pół, za pomocą łyżki usuń miąższ.

  • Krok drugi

    Wydrążone pomidory ułóż koło siebie na blasze, skórką do dołu, wszystkie lekko posól.

  • Krok trzeci

    Pomidory piecz w temperaturze 90 stopni od 1,5 do 3 godzin. Co jakiś czas podczas suszenia pomidorów piekarnik można otwierać.

  • Krok czwarty

    Gdy pomidory będą suche, wrzucamy je do miski, obsypujemy wybranymi przez nas ziołami oraz solą.

  • Do czego dodajecie susazone pomidory?

PODZIEL SIĘ
Poprzedni artykułZupa migdałowa – przepis
Następny artykułJak polubić teściów?

Sylwia Załuńska – absolwentka Studium Zdrowia i Urody, instruktorka rekreacji ruchowej. Fitness to jej praca i wielka pasja. Jej przepis na zdrowie to aktywny tryb życia i zdrowe odżywianie. Wegetarianka od 7 lat.

 

Nasz specjalista pisze o o sobie:

Od zawsze lubiłam sport, w ćwiczeniach fitness zakochałam się od pierwszych zajęć. Zawsze staram się być na bieżąco ze wszystkimi nowinkami dotyczącymi sprzętu na siłowni czy nowych form zajęć.

Swoją wiedzę i doświadczenie staram się jak najgorliwiej przelewać na papier i dzielić się nią ze wszystkimi zainteresowanymi.

Prowadzę zdrowy i aktywny tryb życia,  egzystuję w zgodzie z naturą.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Please enter your comment!
Please enter your name here